sleung2002hk 發表於 2009-2-8 22:38:27

thxthx~~~多謝支持

龍龍 發表於 2009-2-8 22:55:24

恭喜恭喜....梁兄跑得好勁...
都係我地ssp唔好...行動慢...去到sogo打氣時已經3:03...
剛見到前進兄....見唔到你風過...
但係就知你一定可以入3小時...對你有信心呀...tfyftyftyfrty

我都好開心...半馬仔1:42...我第一個半馬咋...

sleung2002hk 發表於 2009-2-8 23:15:47

唔緊要~有心就夠喇:victory:
你都跑得好好丫~下年再努力

sleung2002hk 發表於 2009-2-8 23:20:04

4-2-09

渣打前最後一課
JOG 22MINS
跑1K 3"22 休5MINS 跑多個400M 1"04
JOG 22MINS返屋企

肥哥哥KC 發表於 2009-2-8 23:24:23

梁兄真係好勁, 恭喜晒全馬sub 3 成功~

hjikgyufyu

stanwong 發表於 2009-2-8 23:36:46

恭喜梁兄sub 3成功,下年再創佳績!lkjkljkljkl

sleung2002hk 發表於 2009-2-8 23:49:05

8-2-09
渣打馬拉松 42.195M
7"44 3"58 4"09 8"09 4"32 4"01 4"07 3"53                (10K 40"36)
4"15 4"18 4"07 4"06 7"57 4"07 4"00 3"56 4"13         (20K 1"21"39)
8"19 4"08 4"03 4"06 4"21 4"04 4"17 4"13 4"18         (30K 2"03"33)
4"15 4"11 4"15 4"15 4"10 4"31 4"46 4"31 4"29 4"25(40K 2"47"26)
4"31 5"10   (2"57"08)

呢排調整得嘛嘛地~狀態普通~可幸今天氣溫和濕度也不錯
前半程時間走得不錯~不過比想像中攰~到28K FEEL到開始跌速
到30望一望錶~再計計數~計埋斜路要返去都趕得切SUB3~但係時間好緊湊
想加速都係加唔到~辛苦地保持住~過完西隧~時間仲係好緊湊~放鬆少少都唔得
頂住~去到銅鑼灣~聽到好多跑友幫我加油~好感動~到了尾聲~終點在望~回想過去的練習
馬拉松真的不簡單~可能就係因為咁有挑戰性~目標達成的喜悅~令我更加熱愛長跑
終點後~見到約十幾廿人的香港SUB3高手~想也不想就向他們握手~有的甚至互有領先地跑左超過40K
在激烈的比賽之後~也認識了很多朋友~開心滿足的一天

花子阿DEE 發表於 2009-2-8 23:50:31

恭喜梁兄!!!hjhj01218hjhj

SUB 3 真係好難既事,我睇小弟都無咁既機會啦,梁兄仲年青,繼續努力!!繼續創造傳奇!!!hjhjD146hjhj

曲奇 發表於 2009-2-9 01:29:07

恭喜哂梁兄sub 3成功~~
希望下年再創pb~~

redred 發表於 2009-2-9 10:38:45

嘩..梁兄..第1次全馬都咁好成績
真係無得頂呀,超勁
恭喜ching pb~~
明年再會全馬吧..加油

711MF 發表於 2009-2-9 11:12:31

kenneth 發表於 2009-2-9 11:20:24

miller 發表於 2009-2-9 11:20:26

原帖由 711MF 於 2009-2-9 11:12 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜 梁兄,,
要講都比 c hing / ctse 講晒啦...
你真係好勁....

我都無野好講,不過如果我2011年真係玩全馬的話,睇黎都要參考下梁兄o既訓練喇…

pwong5618 發表於 2009-2-9 11:24:04

恭喜亞鵬兄 pb 能sub 3 成功!

休息一排係時候,諗吓自已有咩跑步計劃,唔好浪費自己的天賦條件。
另外你果日8/2 食早餐,食得夠唔夠?

miller 發表於 2009-2-9 11:25:26

原帖由 kenneth 於 2009-2-9 11:20 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

x2 無嘢好講,一個字"勁"hjikgyufyu" />" />
PS.大師兄10K奪季。

邊個大師兄?邊一組?尋日所有得獎者我都見過…

瘋瘋 發表於 2009-2-9 11:28:36

kenneth 發表於 2009-2-9 11:30:20

miller 發表於 2009-2-9 11:35:03

原帖由 kenneth 於 2009-2-9 11:30 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

王X佑,在屯門鄧記,教練缺席時,我們會跟他操的。

哈哈,原來係佢!

希望黎緊比賽我見到佢燈尾喇

kenneth 發表於 2009-2-9 11:45:17

miller 發表於 2009-2-9 11:48:02

回復 479# 的帖子

我10km至少慢佢成分鐘架,半馬就3分鐘度喇,所以見到佢即係我有進步
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網